Terug naar overzicht

Win kaarten voor NYE 2014 in 013

Wat doe jij dit jaar met oud en nieuw? Ga je de hele avond bij je ouders op de bank zitten en om twaalf uur wat rotjes afsteken en daarna te slapen, of ga je naar een van de leukste oud- en nieuwfeestjes van Brabant?

Op oudejaarsnacht brengt 013 een aantal van de meest succesvolle evenementen van het jaar samen: We All Love 80’s, 90’s & 00’s, DIEP, New Tilburg Jetset en Le Scratch. Met namen als Nuno dos Santos, Olaf Stuut, Flamboyant & Fonk, Sueside en Archie Koba begint jouw 2014 alvast goed.

We All Love 80’s, 90’s & 00’s
Het doorlopende concept We All Love 80’s, 90’s en sinds kort ook 00’s is al jaren vaste prik in 013. Ook voor NYE 2014 zullen de We All Love dj’s het nieuwe jaar inluiden met de beste hits van toen onder begeleiding van gepaste sentimentele videobeelden. Terug naar de tijd dat je walkman een onmisbaar item was, je eerder opstond om je kuif te touperen, aan de buis gekluisterd zat voor The Knight Rider en uren zoet kon zijn met het oplossen van een Rubik’s kubus.

DIEP
Diep, donker, duister en dansbaar. DIEP verkent sinds 2010 de grenzen van de beste deephouse en minimaltechno tijdens de succesvolle (en regelmatig uitverkochte) avonden in de Kleine Zaal. DIEP doet je herhaaldelijk even vergeten dat je niet in een donkere, zweterige Berlijnse club staat, maar gewoon met beide voeten in Tilburg. Tijdens NYE 2014 neemt DIEP wederom de Kleine Zaal over. De volledige line-up bestaat uit: Nuno dos Santos, Olaf Stuut, Bakvorm en Hosman.

Le Scratch
Le Scratch staat internationaal bekend als één van de allerhipste organisaties op het gebied van hiphop. De feesten vinden iedere maand plaats in Londen, Melbourne en Tilburg. Met internationale uitbreidingsplannen in 2014 op het oog kan hun avondvullende programma in de foyer tijdens NYE 2014 gezien worden als het startschot voor een spannend nieuw jaar voor deze organisatie. Met een indrukwekkende line-up die bestaat uit Sueside, BB Kiddo, Le Scratch DJs, Goldfished, Hood$nake, Flamboyant & Fonk.

New Tilburg Jetset
Sinds een paar jaar is de mysterieuze New Tilburg Jetset actief in Tilburg. Recentelijk heeft de organisatie Stage01 gehost tijdens een succesvolle en uitverkochte editie. Ook op oudejaarsnacht zal New Tilburg Jetset een geheimzinnig en exclusief feestje hosten in Stage01 met een stomende eclectische mix van disco tot house. De line-up: Archie Koba, Budakid, Drvg Cvltvre, Jonathan Mendiola en Sri Sutino.

De voorverkoop is inmiddels gestart en er is nog een beperkt aantal early bird tickets à 15,00 euro (excl. servicekosten) verkrijgbaar. Daarna start de reguliere voorverkoop à 22,50 euro (excl. servicekosten). Kaarten aan de deur (mits beschikbaar) kosten 27,50 euro.

Winnen?
Punt geeft 2×2 kaarten weg voor NYE 2014. Wil jij kans maken? Mail dan het antwoord op de volgende vraag naar punt@avans.nl: Hoe heet het bekende Nederhop/Dubstep duo dat uit Tilburg komt? Je kunt het juiste antwoord tot en met vrijdag 1 november insturen.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?