Terug naar overzicht

Breda maakt zich op voor Final Happy Hour

Meer dan 2.700 mensen, waaronder Avansstudenten, hebben via Facebook laten weten zich nog een keer helemaal achterover te drinken tijdens ‘The Final Happy Hour’ vanmiddag in Breda. Vanaf 1 januari is het afgelopen met de goedkope drank op vrijdag tussen vijf en zes uur ’s middags.

Het aantal deelnemers dat zich via de Facebookpagina aanmeldt voor het drinkfeest blijft oplopen. De pagina is aangemaakt door Max Mens en Rik Storm, beiden studeren Commerciële Economie in Breda.

Geen extra agenten
Een politiewoordvoerder zegt tegen Omroep Brabant dat er ondanks de verwachte drukte geen extra agenten worden ingezet. Wel zijn alle agenten geïnformeerd over wat er staat te gebeuren in het centrum. De wijkagent van het centrum laat via Twitter weten dat de politie hard optreedt tegen mensen ‘die niet voor het feest naar de stad komen’.

De NS, Veolia en taxibedrijven zorgen voor extra capaciteit om de feestgangers te vervoeren.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?