Terug naar overzicht

Win kaarten voor Baskerville in 013

Wellicht ken je Baskerville van 3FM hit ‘Devil’s Town’. De band speelt op 21 november in poppodium 013 en Punt geeft een aantal kaarten weg voor dat concert.

Als er één band is die rockmuziek en stuwende dance tot één geheel kan kleien, is het Baskerville wel. Wie alleen de rechttoerechtaan electrorocksingle ‘Devil’s Town’ kent, heeft wellicht geen compleet beeld van deze jongens. Want Baskerville krijgt het net zo makkelijk voor elkaar om een dansvloer plat te walsen met opzwepende electro, funky hiphop en rockende pop.

Succesvol debuut
Mensen die de band op Sziget 2010 zagen, weten tot waartoe de heren in staat zijn. Maar ook in de studio kent Baskerville de weg. Aan het succesvolle debuut Disco Biscuits werkte onder andere Pete Philly, Jacqueline Govaert (Krezip), en Henzel & Disco Nova mee.

Begin oktober is het nieuwe album Strongroom uitgekomen (‘De Bom’ volgens een recensie op MusicfromNL) en dat viert Baskerville met een clubtour langs de Nederlandse zalen.

Winnen?
Punt geeft 2×2 kaarten weg Baskerville in 013. Wil jij kans maken? Mail dan het antwoord op de volgende vraag naar punt@avans.nl: Welke Nederlandse zanger, vernoemd naar een wielrenner, doet mee op het nieuwe album van Baskerville? Je kunt het juiste antwoord insturen tot maandag 18 november.

De prijsvraag is gesloten, de winnaars hebben een mail ontvangen.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?