Terug naar overzicht

Win kaarten voor Rara Aves x The Warehouse party

Ben jij een liefhebber van de betere techno? Dan is de Rara Aves x The Warehouse Party in poppodium 013 op 16 november echt iets voor jou. Punt geeft kaarten weg.

Na een succesvolle eerste Rara Aves x The Warehouse Party in 013 eerder dit jaar komt het rondreizende circus Rara Aves in het najaar terug de Tilburgse concertzaal. Rara Aves is een house/techno concept gedragen door Henzel & Disco Nova van het Vage Gasten collectief. De avond is tot stand gekomen in samenwerking met het platenlabel Little Globe Records, vertegenwoordigd door labeleigenaar Cursed P. Met regelmaat organiseren zij avonden onder de naam The Warehouse Party.

Henzel en Disco Nova
Naast Henzel & Disco Nova en Cursed P (samen met de Engelse DJ Kristof) staan ook NT89 en TWR72 (The Walk & Rogerseventytwo) op de line-up. Hoog tijd om de krachten van Rara Aves en The Warehouse Party wederom te bundelen voor een avond vol donkere maar dansbare techno!

Winnen?
Punt geeft 2×2 kaarten weg voor Rara Aves x The Warehouse party. Wil jij kans maken? Mail dan het antwoord op de volgende vraag naar punt@avans.nl: In welke zaal van 013 vindt de Rara Aves x The Warehouse party plaats? Je kunt het juiste antwoord insturen tot maandag 11 november.

Deze prijsvraag is gesloten, de winnaar heeft een bericht ontvangen. 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?