Terug naar overzicht

Win kaarten voor SubQuake in 013

SubQuake is een avond vol drum ’n bass, dubstep, electro en glitch, maar altijd binnen de kaders van de rauwe, industriële elektronische muziek. Naast een breed programma aanbod ondergaat de Jupiler Zaal van 013 wederom een grote metamorfose voor een uitgebreid visueel spektakel. Punt geeft een aantal kaarten weg.

Calyx en Teebee
Op 7 december kun je in 013 uit je bol gaan op verschillende artiesten. Voordat Calyx & Teebee in 2004 voor het eerst hun krachten bundelden in de studio waren zij solo al zeer succesvol. Calyx met zijn releases op het legendarische Moving Shadow label en Teebee op zijn eigen Subtitles label, waar hij ook artiesten als Noisia, Phace en Audio huisvest. Vorig jaar kwam het tweede album van het duo uit op het toonaangevende RAM Records label van Andy C.

Delta Heavy
Het duo Delta Heavy maakte in 2010 furore met hun track ‘Abort’ op Futurebound’s Viper Recordings label. Niet alleen pikten alle grote drum ’n bass dj’s de dansvloerklapper op, de track schoot meteen alle relevante downloadcharts in. Het duurde niet lang voordat ze getekend werden door RAM Records en alle ruimte kregen om naast drum ‘n bass te experimenteren met andere genres als dubstep en house.

Breakage en Dismantle
Breakage en Dismantle draaien op 7 december samen een exclusieve ‘back 2 back’ set. De twee Engelse dj’s brengen al jaren de ene klapper na de andere uit op het Digital Soundboy label van Shy FX en zetten in hun sets een mix neer van uk bass, dubstep en house.

Gomes en Subzee-D
Niet alleen Breakage en Dismantle draaien vanavond een exclusieve set, ook de Nederlander Gomes (bekend van de Oi! feesten in Paradiso) draait voor het eerst een back 2 back set samen met de Engelsman Subzee-D (van het Dub Police label).

Winnen?
Punt geeft 2×2 kaarten weg voor SubQuake in 013. Wil jij kans maken? Mail dan het antwoord op de volgende vraag naar punt@avans.nl: Hoe heet het laatste album van Calyx & Teebee? Je kunt het juiste antwoord insturen tot en met dinsdag 3 december.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?