Terug naar overzicht

Nieuwe cateraar voor krap budget en luxe

Er is een nieuwe cateraar bij Avans. Dat betekent een ander assortiment en gewijzigde prijzen. ‘We bieden bij een aantal basisproducten de keuze tussen een budgetvariant en luxe.’

‘Sommige producten zijn anders geprijsd’, zegt Matthieu van Waardenburg, de vestigingsmanager van Eurest bij Avans. ‘We bieden ten opzichte van de vorige cateraar ook andere producten aan. We hebben te maken met andere concepten en leveranciers”.

Krap budget
Soep is 20 eurocent of 85 eurocent. Een beker koffie voor 50 cent of luxe koffie in een grote beker voor 1,15 euro. De nieuwe cateraar wil er zijn voor studenten met een krap budget, maar ook voor de mensen die iets meer luxe willen. ‘Zo kun je al een appel of banaan krijgen voor 25 cent en een complete budgetlunch voor 2,40 euro.’

Gefrituurde producten
Eurest heeft geluisterd naar klachten uit het verleden over de beperkte mogelijkheden voor vegetariërs en teveel gefrituurde, ongezonde producten. ‘We gaan de komende tijd hier ook echt invulling aangeven’, zegt Van Waardenburg.

Kantine-pistolets-max

De vooral in Breda populaire warme maaltijd blijft gehandhaafd. Wel zijn de prijzen gewijzigd. Zo kost de maaltijd ’s avonds in budgetvariant 4,95 euro, voorheen was er alleen een maaltijd voor 5,75 euro. Studenten die ’s middags een wokgerecht willen eten, zijn iets meer geld kwijt maar krijgen daarvoor ook anderhalf keer zoveel. ‘We gaan ook graag de concurrentie aan met Subway. Op de grote locaties is een baguettebar geplaatst waar we qua assortiment een vergelijkbaar aanbod leveren.’

Wachtrij
Geen zin lang in de rij te staan? De nieuwe cateraar gaat bij Avans werken met de ‘MyOrder’-app. ‘Daarmee kun je van te voren bestellen en betalen via iDeal. Bij een uitgiftepunt kun je dan je lunch ophalen. Daarmee ontloop je de wachtrij.’

Eurest mag het Starbucksconcept voeren: of dat bij Avans gaat gebeuren wordt komende maanden onderzocht. ‘We gaan heel goed kijken of een locatie geschikt is voor dat concept. Mocht dat zo zijn dan zouden we in september 2014 kunnen starten met een Starbucks.’

Kortingsbonnen in Punt
De komende tijd zal Eurest met verschillende promotieacties komen waaronder een aantal kortingsbonnen in het nieuwe nummer van Punt dat op donderdag 16 januari verschijnt. ‘We houden goed in de gaten waar behoefte aan is. We willen gaan werken met proefpanels bestaande uit studenten en medewerkers. Iedereen kan wensen en klachten doorgeven via de site www.vertelhetaanons.nl.

Punt. Of had jij nog wat?

Henk

Beste nieuwe wok! Hoelaat gaat de wok open?! Groet, Studenten in Xplora P.S. Ik heb honger P.P.S Kip, en veel! P.P.P.S Wij willen Sjefke terug P.P.P.P.S GAINZZZ

2015-01-07 11:25:18

Deeltijd

Heel jammer dat de kleine maaltijd is geschapt 's avonds. En de salades zjin echt te duur. 3 euro voor zo'n klein bakje is totaal niet in verhouding. Overigens zijn de broodjes die ik aantref 's avonds de helft kleiner dan de broodjes op de foto

2014-02-06 13:59:01

Nina

Jammer dat vanmiddag om 12 u alle vakken leeg waren qua belegde broodjes. Je werd doorgestuurd naar de luxe broodjes van minimaal 3,25 per stuk! Je zou zeggen dat je tijdens lunchtijd niet persee een vettig broodje kroket of frikandel hoeft te nemen.

2014-01-08 19:37:28

Tom

Jammer dat er niet bij vermeld staat dat een blikje RedBull 2,50 kost.. Ook budget zeker?

2014-01-08 10:40:06

Zayn

Kunnen we nu ook eindelijk weer met contact geld betalen of bestaat die achterlijke regel nog steeds?

2014-01-07 19:28:35

Eline

Als ze naast vegetarische ook nog eens veganistische opties zouden aanbieden zijn ze helemaal top!

2014-01-07 17:23:35

Meer lezen?