Terug naar overzicht

Win kaarten voor DIEP in 013

DIEP staat voor donker, duister en dansbaar. De beste avond in Tilburg voor techhouse en minimal keert terug naar 013 met het aanstormend talent Johannes Brecht als speciale gast. Punt geeft een aantal kaarten weg.

Johannes Brecht scoorde in 2013 een aanzienlijke undergroundhit met de EP Holla. Deze EP kwam uit op het label van Henrik Schwarz, die de kersverse producer meteen onder zijn hoede nam en zelfs meenam op tour naar Tokio. De snelle doorbraak ging ook de Berlijnse technoproducer Steve Bug niet onopgemerkt voorbij, waarna Brecht nog even de eindejaarsklapper ‘What’s About’ uitbracht op diens label Poker Flat.

Naast Johannes Brecht kun je op 25 januari ook genieten van local heroes Bakvorm & Hosman en de visuele aankleding van Victor-Zorro.

Kaarten!
Punt geeft 2×2 kaarten weg voor DIEP in 013. Wil jij kans maken? Mail dan het antwoord op de volgende vraag naar punt@avans.nl: Hoe heet het nummer dat Johannes Brecht heeft uitgebracht op Mule Musiq. Je kunt het juiste antwoord insturen tot en met maandag 20 januari.

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?