Terug naar overzicht

Win kaarten voor Knaltival in 013

Knaltival? Dat is een avond vol artiesten van eigen bodem, bergen confetti, polonaises en oplaadieren aangevoerd door FeestDJRuud en in 013 ook met The Partysquad en David Ghetto. Punt geeft kaarten weg.

Het is voor de eerste keer dat het door FeestDJRuud geintroduceerde Knaltival een indoor versie krijgt. Bereid je op 1 februari voor op een rollercoaster tussen fout en goud. Of zoals Ruud zelf zegt; ‘Urban-Après-ski-flugelstep met een vleugje Rowwen Hèze-house’.

The Partysquad
The Partysquad zijn goede bekenden voor Avansstudenten. Het collectief heeft al een aantal keren opgetreden op het HBO Intro Festival in Breda en ook in 013 zal hun mix van hiphop, reggae en urban het ongetwijfeld goed gaan doen. David Ghetto is aanwezig om het publiek op te warmen met zijn mix van RnB en hiphop.

Punt geeft 2×2 kaartjes weg voor Knaltival in 013 op 1 februari. Wil jij kans maken? Mail dan het antwoord op de volgende vraag naar punt@avans.nl: Hoe heet het nummer dat Partysquad heeft gemaakt met Major Lazer? Je kunt het juiste antwoord insturen tot en met maandag 27 januari.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?