Terug naar overzicht

Win kaartjes voor Raven Voor Je Leven!

Houd jij van de betere technomuziek? Lees dan snel verder. Aanstaande zaterdag slaat 013 de handen ineen met de Tilburgse Hall of Fame en het Utrechtse collectief 030303 voor een avond onvervalst techno beukwerk onder begeleiding door bliepjes uit de befaamde Roland synthesizer. Punt geeft 2×2 kaartjes weg. 

Acidparties
Het Utrechtse collectief 030303 (een combinatie van het Utrechtse netnummer en de Roland TB-303) staat bekend om keiharde acidparties in Ekko en Tivoli de Helling. Daar waar jogging broeken weer cool zijn, alleen Atari’s er toe doen en de befaamde gele smiley in overvloed aanwezig is. Voor hun ‘013303’ uitstapje hebben zij DMX Krew uitgenodigd. Ed Upton, de man achter deze ‘one man army’ crew, bracht vele releases uit op Aphex Twin’s Rephlex label als vaste hofleverancier van stompende drumcomputer ritmes, ratelende bassen en de nodige synthesizer loops.

WirWar
Ook Stijn Selecter zal draaien. Hij werd geïnfecteerd toen hij in 1988 zijn eerste Turn up the Bass plaatje kreeg. In 1996 richtte hij het roemruchte WirWar Soundsystem op.

Toysfornoise, de derde act van de avond, is een echte hardware freak met verscheidene releases op zijn naam. Of hij nu draait of live speelt, de analoge sounds vliegen je om de oren.

Winnen?
Wil jij Raven Voor Je Leven? Punt geeft 2×2 kaarten weg. Wil jij kans maken? Mail dan het antwoord op de volgende vraag naar punt@avans.nl: Wat is de echte naam van Aphex Twin? Je kunt het juiste antwoord insturen tot en met vrijdag 31 januari 12.00 uur.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?