Terug naar overzicht

Open dag 21 procent beter bezocht

De open dag bij Avans is beter bezocht dan afgelopen jaar. In totaal vonden 17.610 bezoekers zaterdag hun weg naar één van de Avanslocaties. Dat zijn er 3.049 meer dan op de open dag in februari 2013, een stijging van 21 procent.

Bijna alle locaties kregen meer bezoekers te verwerken. Met name in Breda was een sterke stijging zichtbaar. Op de Hogeschoollaan werden 7.202 bezoekers geteld aan het einde van de dag, 37 procent meer ten opzichte van afgelopen jaar. Op de Lovensdijkstraat waren dat er 2.208, goed voor een stijging van 36 procent.

Tilburg
Ook de Tilburgse locatie aan de Professor Cobbenhagenlaan werd beter bezocht (20 procent). Het Hervenplein in Den Bosch trok 9 procent meer bezoekers (1.126 mensen), de hoofdlocatie aan de Onderwijsboulevard 11 procent ( 5.225 bezoekers) en de kunstacademie in Den Bosch 16 procent (400 bezoekers). Alleen de Bredase Beukenlaan kreeg minder bezoekers te verwerken; met 735 een daling van 26 procent.

Kijk voor de foto’s van de open dag in Tilburg op onze Facebookpagina.

Foto: Susan Docters

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?