Terug naar overzicht

Win kaarten voor DIEP presents Max Cooper

De Engelse minimaltechno artiest Max Cooper is bekend van optredens op grote festivals als Awakenings en Dour, maar staat op donderdagavond 27 februari in poppodium 013 voor een speciale ‘DIEP presents’. Punt geeft kaartjes weg.

40 singles
Max Cooper mag gerust een kunstenaar genoemd worden en gooide hoge ogen met zijn 4D project. Na meer dan 40 singles(!) komt op 10 maart zijn debuut Human uit, die hij op 27 februari met een semi-live set in de Kleine Zaal van 013 presenteert. DIEP residents Bakvorm & Hosman maken de line-up compleet.

Punt geeft 2×2 kaartjes weg. Wil jij kans maken hierop? Stuur dan het antwoord op de volgende vraag naar punt@avans.nl: Welk label brengt Humanuit? Je kunt je antwoord tot en met woensdag 26 februari doorsturen. Je krijgt dan donderdagochtend bericht of je ’s avonds gratis naar Max Cooper mag.

Punt. Of had jij nog wat?

Max

Gaaf beeld!

2014-02-21 16:19:03

Meer lezen?