Terug naar overzicht

Win kaarten voor Diggy Dex in W2

Er valt weer veel te winnen deze maand bij Punt. De redactie geeft nu vijf setjes van twee vrijkaarten weg voor het concert van Diggy Dex, op 8 maart in poppodium W2 in Den Bosch.

Rapper Diggy Dex werd in de zomer van 2009 in één klap bekend bij het grote publiek door zijn zomerhit ‘Slaap lekker (fantastig toch)’. Hij draait al tien jaar mee in de nederhopscene en heeft net een nieuw album uit, Do It Yourself. Dit is zijn vierde album.

Op zaterdag 8 maart treedt Diggy Dex op in W2, het podium voor (pop)muziek in Den Bosch. Het concert begint om 20.30 uur. Het optreden is onderdeel van zijn Do It Yourself-promotietour. Rapper Timmie Tex krijg je er die avond bij cadeau. Deze artiest stond eerder in het voorprogramma van Snoop Dogg.

Prijsvraag
Ben jij een grote fan van Diggy Dex en Timmie Tex? Punt mag maar liefst vijf setjes van twee vrijkaarten weggeven. Kaartjes kosten normaal 9 euro. Beantwoord de volgende vraag om te winnen: met welke Belgische zangeres scoorde Diggy Dex in 2009 zijn zomerhit ‘Slaap lekker’? (correct gespeld!)

Mail het antwoord naar punt@avans.nl met je naam en telefoonnummer. De vijf winnaars krijgen bericht. Je kunt het juiste antwoord insturen tot en met woensdag 19 februari.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?