Terug naar overzicht

Win kaarten voor Laura Jansen in 013

Laura Jansen staat op 27 februari in de Kleine Zaal van 013. Punt geeft kaartjes weg.

Na een korte periode van stilte is ze eindelijk weer terug: Laura Jansen! Deze schone deerne, dochter van een Amerikaanse moeder en Nederlandse vader, woonde een deel van haar leven in Amerika. Ze studeerde op de Berklee College of Music (John Mayer, Melissa Etheridge, Mike Portnoy en honderden andere wereldberoemde artiesten studeerden daar) en kwam via Nashville in Los Angeles terecht, waar ze regelmatig optrad in Hotel Cafe (onder andere Katy Perry, Jason Mraz, Joshua Radin traden daar op).

Platina
Haar debuutalbum Bells was een groot succes in Europa en werd in Nederland zelfs platina! ‘Single Girls’ en ‘Wicked World’ werden hits en zelfs de cover ‘Use Somebody’ kreeg veel airplay. Haar nieuwste album Elba is de volgende stap in de muzikale ontdekkingstocht van deze singer/songwriter. Meer dan ooit maakt ze gebruik van electronica en synths, maar de piano blijft het centrale instrument.

Na haar optreden in de grootste zaal van 013 in 2011, kiest Laura nu voor de intieme setting van de Kleine Zaal! Dat wordt dus zonder meer een bijzonder optreden, want Laura is er niet minder populair op geworden.

Voorprogramma
In het voorprogramma staat de snelst rijzende ster in de Nederlandse hiphop: MC Fit. Hij werd al bekend als één van de rappers in Flinke Namen, maar met het album Glen Faria heeft hij ook solo succes. Samen met Laura Jansen nam hij het nummer ‘Stapje Terug’ op. Mellow hiphop met een boodschap.

Winnen?
Punt geeft 2×2 kaartjes weg. Wil jij kans maken hierop? Stuur dan het antwoord op de volgende vraag naar punt@avans.nl: Laura Jansen heeft veel succes gehad met haar cover van een Amerikaanse band. Welke band is dat? Je kunt je antwoord tot en met maandag 24 februari doorsturen.

Punt. Of had jij nog wat?

Inge

Het was wel leuk geweest als dit stukje geschreven was door Laura Janssen :)

2014-02-19 12:44:38

Meer lezen?