Terug naar overzicht

Win kaarten voor Maria Mena in 013

De Noorse singer-songwriter Maria Mena is in Nederland razend populair. Nummers als ‘Miss You Love’ en ‘All This Time (Pick-Me-Up Song) zijn grijsgedraaid op de radio. Maandag 10 februari staat ze in 013. Kaartjes kosten 30 euro, maar Punt mag er een aantal gratis weggeven.

Maria Mena brak in 2006 in Nederland door met ‘Just Hold Me’, daarna bewees ze geen eendagsvlieg te zijn. Optredens in Nederland zijn vaak dik uitverkocht, zo ook vorig jaar bij haar tournee ter promotie van het laatste album Weapon In Mind.

Winnen?
Maandag 10 februari is ze terug in Nederland voor een concert in 013. Punt geeft 2×2 kaartjes weg. Wil jij kans maken hierop? Stuur dan het antwoord op de volgende vraag naar punt@avans.nl: Hoeveel albums heeft Maria Mena tot dusver gemaakt? Je kunt je antwoord tot en met donderdag 6 februari doorsturen. Ook maak je nog steeds kans op kaarten voor het optreden van Jebroer in 013. Lees meer daarover hier.

Punt. Of had jij nog wat?

Amber

ik heb bij 3fm gastplekken gewonnen voor maria mena op 10 feb

2014-02-04 19:40:12

wim brouwers

prima actie.. doe mee voor mijn dochtertje... is fan, dus duimen maar

2014-02-04 15:59:48

Meer lezen?