Terug naar overzicht

Win kaarten voor Slack in de Mezz

Slack, de vooruitstrevende avond met experimentele vormen van Hip-Hop en Bass muziek, komt op 15 februari naar de Mezz in Breda. Punt geeft kaarten weg.

Slack is een van de vele producties van Clownsville, het bedrijf van Maarten van Kroonenburg, vierdejaarsstudent Small Business en Retail Management in Breda.

De line-up van Slack is als volgt:

Cinta Soul een eigenzinnige producer uit Tilburg. Zijn roots liggen in de Hip-Hop en dat is nog steeds duidelijk hoorbaar in zijn sets. Geïnspireerd door artiesten als Flying Lotus en Nosaj Thing heeft hij zijn eigen futuristische Hip-Hop stijl kunnen ontwikkelen, met vreemde bleeps, noisey bells en zwevende vocalen. Muziek voor je ziel. Cinta Soul krijgt het voor elkaar je elke keer opnieuw vernieuwende geluiden te brengen die je niet snel gehoord zult hebben! Download zijn gratis Darko EP.

Suddendeaf is een energiek duo uit Deurne dat niet zal stoppen met draaien tot dat jij je heupen beweegt. Dit bewijst alleen hun eerder dit jaar op Clownsville uitgebrachtte ‘Big Booty’s EP’ al. Door een combinatie van inspiratie uit de Hip-Hop, Juke, Bass en UK-Bass zal er een energieke set neergezet worden door dit verrassende duo! Beluister Suddendeaf’s Big Booty’s EP hier.

GANZ is een 23-jarige bass & beats producer uit Venray. Vanaf zijn twaalfde maakte hij door Jazz beïnvloedde hip-hop beats. Na een korte carrière met zijn dubstep alias Lephen is hij begonnen aan de Electronic Music studie aan het conservatorium in Haarlem. Hier kwam hij de eerste keer in aanraking met het bass-genre. Het conservatorium was de plek waar zijn alter ego GANZ is ontstaan. GANZ(ook wel bekend als GVNZ, IAMGANZ en GANZEE) kreeg al snel support van onder andere Plastician op Rinse FM. Zijn stijl is energiek, melodieus en bass-gedreven! Beluister GANZ zijn PVRPLE CWTCH EP hier.

Nickotine is een artiest uit Eindhoven. Na een periode van dubstep en Drum and Bass vond hij eindelijk zijn ware liefde: Bass-muziek. Zijn inspiratie vind hij in artiesten als Machinedrum en Om Unit. Nickotine bracht eerder dit jaar zijn Story of the Eye EP uit op Clownsville Records. Een groot succes, zijn EP stond in de top 20 op Deezer en de top 8 op Juno Download! Nickotine zal jullie een duistere underground bass-set voorschotelen! Beluister Nickotine’s Story of the Eye EP hier.

Wil jij naar Slack in de Mezz, Breda op 15 februari? Stuur dan het antwoord op de volgende vraag naar punt@avans.nl: Wat was de allereerste release op Clownsville? Je kunt je antwoord tot en met woensdag 12 februari doorsturen.

Punt. Of had jij nog wat?

Louis Stephenson

De Aller Eerste Release van Clownsville was denk ik : The Screaming Jesters feat. Boef en de Gelogeerde Aap \ Bende ep.

2014-02-09 23:41:15

Meer lezen?