28 kratten voor Voedselbank Breda

  De Academie voor de Technologie van Gezondheid en Milieu (ATGM) zette zich afgelopen week onder andere in voor de Voedselbank Breda; in totaal werden 28 kratten gedoneerd.

  De inzamelingsactie voor de Voedselbank was een succes, op diverse Avanslocaties in Breda zijn er 14 volle kratten opgehaald. ‘En tijdens onze actie in supermarkten afgelopen woensdag is dat aantal nog eens verdubbeld’, aldus Anja de Heus van ATGM.

  Staatsbosbeheer
  Naast de Voedselbank-actie zijn er ook ATGM-medewerkers aan de slag gegaan voor Staatsbosbeheer. ‘Collega’s hebben een overwoekerd monument vrij gemaakt zodat wandelaars het weer kunnen zien’, aldus De Heus. Ook ging er een aantal helpen en klussen bij de weggeefwinkel Help ons Helpen. De acties waren onderdeel van een middag met maatschappelijke activiteiten van de academie.

  atgmvoedselbank2-max

  Meer artikelen over

        

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  • Goede acties! Daar hebben jullie een hoop mensen blij mee gemaakt. 🙂