Terug naar overzicht

AMR-verkiezingen: ‘Werplekken Xplora uitbreiden’

29 studentkandidaten en 12 zetels. De verkiezingen van de Avans Medezeggenschapsraad (AMR) worden gehouden van 25 tot en met 27 maart. De kandidaten stellen zich voor.

Sasja van Dam: ‘Achter de mening van studenten komen.’

SasjavanDam-460

Wat studeer je en hoeveelstejaars ben je?
‘Ik studeer Commerciële Economie in Breda en zit in mijn tweede studiejaar.’

Waarom wil je lid worden van de Avans Medezeggenschapsraad?
‘Ik wil graag streven naar veranderingen en deze daadwerkelijk ook uitgevoerd krijgen, zodat de uiteindelijke resultaten en het plezier bij studenten verbeterd wordt.’

Heb je ervaring met medezeggenschap, zo ja welke?
‘Nee, dit heb ik nog niet, daarom zie ik dat als kans.’

Wat zou jij als studentlid willen aanpakken binnen Avans, wat moet er anders?
‘Ik zou graag het aantal werkplekken in Xplora willen uitbreiden. Vaak genoeg komt het voor, dat je plots bedenkt om in Xplora te gaan werken met je (project)groep, maar het niet kan, omdat de werkplekken overvol zijn. Heel irritant, omdat de een zijn laptop is vergeten en dus een computer nodig heeft en de ander perse een stopcontact zoekt. Uiteindelijk kan er niet worden gewerkt, omdat er geen ruimte voor is.’

Hoe ga jij contact houden met je achterban?
‘Om contact te houden met mijn achterban, zal ik actief worden op social media en wil ik veel gaan communiceren met studenten, zodat ik ook achter hun mening en visie kom.’

Waarom moeten studenten op jou stemmen?
‘Studenten moeten op mij gaan stemmen, omdat ik een gedreven, enthousiaste, ijverige en meegaande student ben die pleit voor meer werkplekken in Xplora.’

Van 25 tot en met 27 maart kun jij je stem uitbrengen op de kandidaten voor de AMR-verkiezingen. De komende weken stellen de kandidaten zich voor op de website van Punt. In het dossier vind je alle artikelen overzichtelijk bij elkaar.

Punt. Of had jij nog wat?

Bart Oomen

Zet m op meid! Mijn stem heb je al! Succes XOXO

2014-03-18 12:10:53

Meer lezen?