Terug naar overzicht

AMR-verkiezingen: ‘Zorgen voor leerzame reisjes’

29 studentkandidaten en 12 zetels. De verkiezingen van de Avans Medezeggenschapsraad (AMR) worden gehouden van 25 tot en met 27 maart. De kandidaten stellen zich voor.

Shaghayegh Molawi: ‘Drie dagen in het buitenland blijft een student veel langer bij dan een jaar in een klaslokaal.’

ShaghayeghMolawi-460

Wat studeer je en hoeveelstejaars ben je?
‘Ik studeer HBO-Rechten in Den Bosch en ben derdejaars.’

Heb je ervaring met medezeggenschap, zo ja welke?
‘Ja, ik ben voorzitter van de medezeggenschapsraad van de Juridische Hogeschool (JHS).’

Waarom wil je lid worden van de Avans Medezeggenschapsraad?
‘Ik bekommer mij niet alleen om de studenten van de JHS, maar om alle studenten. Op deze manier kan ik een steentje bijdragen voor een betere studieleven voor de studenten van Avans.’

Wat zou jij als studentlid willen aanpakken binnen Avans, wat moet er anders?
‘Onder andere betere lesroosters en meer studieruimtes. Maar daarnaast wil ik zorgen voor jaarlijkse (leerzame) reisjes. Drie dagen in het buitenland blijft een student veel langer bij dan een jaar in een klaslokaal. ‘

Hoe ga jij contact houden met je achterban?
‘Als betrokken student-lid van de medezeggenschapsraad communiceer ik al veel met studenten en docenten van de JHS, maar ook met die van Avans. Studenten weten het beste wat er verholpen moet worden. Door deze studenten te benaderen, kan ik mij best doen om een oplossing te zoeken.’

Waarom moeten studenten op jou stemmen?
‘Op de JHS ben ik enkele keren hevige discussies aangegaan ten behoeve van de studenten. Dat zal ik ook doen als ik lid wordt van de AMR. Ik zal vechten voor en spreken namens de studenten!’

Van 25 tot en met 27 maart kun jij je stem uitbrengen op de kandidaten voor de AMR-verkiezingen. De komende weken stellen de kandidaten zich voor op de website van Punt. In het dossier vind je alle artikelen overzichtelijk bij elkaar.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?