Terug naar overzicht

Avansdocent nieuwe directeur FC Den Bosch

Marc Latupeirissa is vanaf 1 juli algemeen directeur van FC Den Bosch. Dat heeft de Brabantse club dinsdag bekendgemaakt. Latupeirissa is nu docent bij de Academie voor Marketing en Business Management in Breda.

De Avansdocent is geen onbekende in de wereld van het profvoetbal. Zo heeft hij onder meer gespeeld bij Willem II, FC Den Bosch en Helmond Sport. Begin december 2013 trad hij al toe tot de raad van commissarissen van FC Den Bosch.

Passie voor voetbal
‘In mijn nieuwe functie komen veel dingen samen. Ik krijg nu de kans mijn passie voor voetbal te combineren met alle ervaringen die ik heb opgedaan in bedrijfsleven, onderwijs en het profvoetbal’, aldus Latupeirissa tegen het AD.

Punt. Of had jij nog wat?

S

Goed bezig Marc!

2014-03-28 09:24:15

Meer lezen?