Terug naar overzicht

Proef met nieuwe lockers in Breda

Word jij ook zo moe van dat gezeul met een loodzware tas? En die jas, waar moet je die kwijt? Op de Hogeschoollaan in Breda staat nu een proefopstelling van 39 kluisjes. Studenten en medewerkers kunnen hier hun spullen tijdelijk opbergen.

55 eurocent
Sms ’Locker av01’ naar telefoonnummer 1008. Je ontvangt dan een lockernummer en een code waarmee je het kluisje kunt sluiten en weer openen. De kosten bedragen 55 eurocent voor twaalf uur. Een uur voordat je gereserveerde tijd afloopt, krijg je een sms’je met een melding. Je kunt er dan ook voor kiezen om te verlengen. Het bedrag wordt uiteindelijk via je telefoonrekening afgeschreven.

A-toren
Momenteel heeft een aantal Avansstudenten een kluisje gehuurd voor een heel studiejaar. Met de nieuwe proef wil Avans kijken of het mogelijk is om vanaf volgend studiejaar iedereen de mogelijkheid te geven zijn spullen veilig op te bergen. De proefopstelling van de kluisjes staat voorlopig in de gang op de begane grond van de A-toren op de Hogeschoollaan in Breda.

De aankomende tijd wordt geïnventariseerd hoe de ervaringen zijn van gebruikers. Heb jij gebruik gemaakt van zo’n kluisje? Laat dan hieronder in een reactie achter wat je ervaring was.

kluisjes2-max

Punt. Of had jij nog wat?

Tom

Vreemd dat de kluisjes op de lovensdijkstraat wel gratis zijn dit jaar...

2014-03-29 22:13:52

Student

55 cent is belachelijk. Ik vindt dat deze service gratis moet zijn voor alle studenten!

2014-03-21 00:10:29

studente

Op mijn vorige hogeschool hadden ze een soortgelijk systeem, hier betaalde je echter alleen wanneer je langer dan 8 uur het kluisje in gebruik had. Dus gedurende de schooldag kon je gewoon je jas etc. bewaren zonder dat het iets kostte.

2014-03-20 15:40:12

Peter

Haha, € 10 per maand voor een kluis. Je hebt zowat € 100 nodig om een jaar je spullen op te slaan. Zakkenvullers.

2014-03-20 15:00:22

Remon

Waarom kan je niet betalen met je avans pasje?

2014-03-20 14:36:09

Joris

Wat een belachelijke prijs voor het eenmalig opslaan van je spullen. Kan me niet voorstellen dat mensen hier regelmatig gebruik van gaan maken. Wat is er mis met het betalen van een schappelijke prijs per jaar? Het blijft gewoon een kluisje...

2014-03-20 12:36:34

Meer lezen?