Terug naar overzicht

AKV|St. Joost heeft eigen Onderwijsdag

Alle docenten en medewerkers van Avans verzamelen zich morgen in Congrescentrum 1931 in Den Bosch voor de jaarlijkse Avans Onderwijsdag. Behalve één groep: de kunstacademie heeft een eigen, alternatieve dag.

De Akademie voor Kunst en Vormgeving|St. Joost gaat in de toekomst het curriculum omgooien. Een mooi moment dus om 10 april, de Avans Onderwijsdag, aan te grijpen voor een eigen dag van overleg, brainstorms en workshops, vond de academiedirectie.

Clusteren
De kunstbachelors gaan in de toekomst bijvoorbeeld inhoudelijk meer geclusterd worden, zoals Illustratie met Animatie en Grafisch Ontwerp met Ruimtelijk Ontwerp. Hoe dat straks precies vorm moet krijgen, wordt morgen besproken. Ook iets als het nieuwe minorenprogramma komt aan de orde.

De Avans Onderwijsdag is vanaf 9.00 uur in Congrescentrum 1931, naast de Brabanthallen in Den Bosch. Die dag worden onder andere twee Avans Innovatieprijzen uitgereikt. Zowel studenten als medewerkers kunnen hier nog tot morgen 13.00 uur op stemmen. Lees hier over alle zes genomineerden en bekijk de bijbehorende filmpjes.

Punt. Of had jij nog wat?

..

tuurlijk.... veilig in het eigen atelier

2014-04-09 14:04:25

Meer lezen?