Terug naar overzicht

Eerste fase renovatie Lovensdijkstraat zo goed als klaar

De renovatie van de Avansgebouwen aan de Lovensdijkstraat in Breda ligt op schema. De eerste helft van het werk aan Lovensdijkstraat 63 nadert zijn einde. Het meubilair staat klaar om in gebruik genomen te worden. Naar verwachting gaat half april de kantine echt open.

De verbouwing van beide gebouwen vindt in vier fases plaats, waarbij er telkens een helft van één gebouw wordt aangepakt. Nu is de tweede fase van Lovensdijkstraat 63 ingegaan. Dit deel van de verbouwing zal in de zomermaanden afgerond worden. Vanaf september kunnen studenten er weer terecht.

De verbouwing van de Bredase Lovensdijkstraat – waarvan de totale kosten zo’n 38,5 miljoen euro bedragen – gaat naar verwachting tot september 2015 duren.

verbouwing-Lovensdijkstraat-kantine-2-max verbouwing-Lovensdijkstraat-kantine-max Breda-Lovensdijkstraat-kantine-verbouwing-max

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?