Terug naar overzicht

Speel jij straks op het HBO Intro Festival?

Als dj of met je band of hip hop crew optreden voor tienduizend studenten; welke muzikant wil dat nu niet? De organisatie van het HBO Intro Festival is voor het vierde jaar op zoek naar de beste muzikale studenten in de Avanssteden. Die speelt in september op het HBO Intro Festival in Breda.

Bands
De bedoeling is dat bands met minimaal één student in de gelederen studerend in Breda, Den Bosch of bij Avans in Tilburg, de muzikale strijd met elkaar aan gaan. Dat doen zij tijdens een concertavond 5 juni in ’t Hijgend Hert in Breda.

Dj’s
Dj’s strijden onderling tijdens twee battles in Breda of Den Bosch. Locatie en data zijn nog niet bekend.

HBO-Intro Festival
Een deskundige jury selecteert de beste bands en dj’s van de avond en door middel van stemmen op Facebook wordt bepaalt wie uiteindelijk in september mag optreden op het HBO-Intro Festival in Breda. Op dit gratis festival komen jaarlijks meer dan tienduizend studenten af.

Aanmelden
Studenten die in een band zitten, zelf graag plaatjes mixen of goed kunnen rappen kunnen zich melden via hbointro@avans.nl. Bij voorkeur met een link naar de website, Facebook of een ander kanaal van je muzikale uitingen. DJ’s kunnen het beste een Soundcloud-link met de naam ‘HBO Intro Mix’ sturen naar bovenstaand e-mailadres.

Ook acts die vorig jaar meededen, mogen opnieuw inschrijven, met uitzondering van de winnaars. Inschrijven is voorbehouden aan studenten van Avans, NTHV, KMA, Fontys Den Bosch en de HAS.

Bekijk hier het sfeerfilmpje van vorig jaar:

Punt. Of had jij nog wat?

Huub

Hopelijk nu wel fatsoenlijk bier..

2014-04-01 16:01:15

Meer lezen?