Maarten Bremer directeur nieuwe Academie Voor Deeltijd

  Maarten Bremer begint op 1 juli als directeur van de Academie Voor Deeltijd. Dat is de nieuwe academie waarin alle deeltijdopleidingen van Avans samenkomen.

  Bremer is momenteel werkzaam als directeur van de afdeling opleiding van het Tropenmuseum in Amsterdam en heeft een achtergrond als onderwijskundige. Hij heeft de opleiding Onderwijskunde afgerond aan de Universiteit Utrecht.

  Gefaseerd
  De Academie Voor Deeltijd zal per september van start gaan. Alle opleidingen van de huidige Academie voor Deeltijd en de deeltijdopleidingen van de Academie voor Veiligheid en Bestuur en de Academie voor HRM en Bedrijfskunde gaan op in de nieuwe academie. Gefaseerd volgen daarna de deeltijdopleidingen van de andere academies. De opleidingen blijven in Den Bosch en Breda.

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.