Nieuwe look voor Bredase noodlokalen

  Weg is het saaie blauw aan de voorkant van de noodlokalen in Breda. ‘Mediatextielfabriek’, het onderwerp van Marijn Willemse, derdejaarsstudent Communication & Multimedia Design, geeft het gebouw een heel andere uitstraling.

  De Academie voor Communicatie en User Experience schreef begin dit jaar een ontwerpwedstrijd uit met als doel het verfraaien van de nogal saaie noodlokalen van Avans in Breda. Uit negen inzendingen werd het ontwerp van Marijn Willemse gekozen als winnaar.

  Hysterisch?
  De afgelopen week is een bedrijf druk bezig geweest het ontwerp op de noodlokalen aan te brengen. De meningen zijn verdeeld. De een noemt het ‘hysterisch’, de ander spreekt van ‘gedurfd’.

  Meer artikelen over

        

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  • En ik noem het simpelweg passend.