Terug naar overzicht

Scott van Haastrecht wint eerste CMD-prijs

Scott van Haastrecht, net-afgestudeerd bij Communication & Multimedia Design (CMD) in Breda, heeft vorige week de eerste Paul van ’t Hullenaarprijs in ontvangst genomen. Van Haastrecht heeft zich volgens de jury onderscheiden op het gebied van onder mee authenticiteit en on- en offline zichtbaarheid.

Broodrooster
Scott kwam vorig jaar in het nieuws met zijn bijzondere broodrooster. Die kan namelijk afbeeldingen uit Google op je brood roosteren. Voor zijn afstuderen heeft Scott een spirograaf gemaakt die naast een tekening ook geluid produceert.

De Paul van ’t Hullenaarprijs is vernoemd naar de dit jaar gepensioneerde docent. Van’t Hullenaar wordt door veel mensen gezien als de geestelijk vader van de Bredase opleiding. De prijs bestaat uit een oorkonde, een pentel vulpotlood, een beeld van een 3D geprint hoofd van Paul en een bedrag van 500 euro te besteden aan ontwerpbenodigdheden.

Naast Scott van Haastrecht waren ook Thanja Uphoff en Daniel van der Winden genomineerd.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?