Terug naar overzicht

Win kaarten voor Marble Sounds in Tilburg

Kun jij de muziek van The Boxer Rebellion, Elbow en Fleet Foxes wel waarderen? Dan is de Belgische band Marble Sounds een aanrader. Vrijdag 12 september geven ze een unieke show in theater De NWE Vorst en Punt geeft 2×2 kaartjes weg.

In het schreeuwerige muzieklandschap waar de ene nieuwe hype over de ander heen duikelt, is het fijn dat er ook bands zijn die zich hier afzijdig van houden en gewoon stug doorgaan met mooie muziek schrijven. Neem nu Marble Sounds. De Belgische band kreeg de handen op elkaar voor het schitterende nummer ‘The Time To Sleep’.

Het debuutalbum Nice Is Good bleek daarna vol te staan met dergelijke melancholieke prachtsongs. Studio Brussel nam Marble Sounds dan ook veelvuldig mee in de rotatie, maar tot een grote doorbraak leidde het niet. Het lijkt de band weinig te doen. Op het dit jaar verschenen tweede album Dear Me, Look Up staan weer tien mooie indiefolk- en popliedjes. Genoeg reden voor 013 en De NWE Vorst om deze Belgen voor een seated show naar Tilburg te halen.

Winnen?
Wil jij naar Marble Sounds in De NWE Vorst, beantwoord dan de volgende vraag: Hoe heet de eerste single afkomstig van het album Dear Me, Look Up? Stuur je antwoord voor 3 september maar punt@avans.nl en wie weet mag jij straks naar het concert van Marble Sounds.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?