Terug naar overzicht

Nog meer voor mannen: niet sneu, maar hilarisch

Maxim Hartman is terug! Deze keer met een programma alleen voor mannen. Als vrouw mag je eigenlijk niet eens kijken. De man verdient een eigen programma omdat hij anno 2014 steeds vaker onderdrukt wordt, meent Hartman. Dat gegeven is misschien niet zo leuk, de uitwerking is erg grappig.

Hartman gaat mee met mannen met een stoere hobby, karpervissen bijvoorbeeld. Hij doet z’n uiterste best om het zo cool mogelijk te maken, maar dat werkt eigenlijk alleen maar averechts. Dat mag ik als vrouw vast niet hardop zeggen.


‘Wij hebben ook recht om onze eigen smaak te botvieren!’

Ook belt hij aan bij huizen waarbij allerlei prullaria zijn uitgestald in de vensterbank om de mannen te vragen wat ze daarvan vinden. Hij gooit alles in de strijd om ervoor te zorgen dat de bewuste mannen hun vensterbank terugeisen: ‘Wij hebben ook recht om onze eigen smaak te botvieren!’.

Lekkere wijven
En passant legt hij nog een mannelijke BN’er langs de meetlat en gaat hij op pad voor de rubriek ‘Mee met lekkere wijven’. Hartman is dé reden dat Nog meer voor mannen niet sneu is, maar hilarisch. Kijken dus vanavond.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?