Terug naar overzicht

Win kaarten voor Bo Saris in 013

Bo Saris? Wie is dat nu weer? Wellicht dat je hem beter kent als Boris, de tweede winnaar van Idols. Onder zijn nieuwe artiestennaam en met een album van internationale allure op zak, komt de zanger op zaterdag 13 september naar concertzaal 013 en jij kunt er bij zijn.

Voormalig Idols-winnaar Boris gooit het tegenwoordig over een andere boeg met een nieuwe naam en een vernieuwde sound. Als Bo Saris liggen de internationale ambities hoog en op zijn nieuwe album Gold zijn alle ingrediënten aanwezig om die ambities waar te maken. Saris werkte met producer Dre Harris (onder meer bekend van zijn werk met Usher, Robin Thicke, Michael Jackson) aan een plaat vol liedjes met pakkende melodieën en memorabele hooks. En laten we vooral die ijzersterke, authentieke soulstem niet vergeten. Deze roept herinneringen op aan een grootheid als Marvin Gaye. Die Motown-sound wordt op Gold voorzien van een moderne insteek wat een fantastische plaat oplevert.

Inmiddels heeft Bo Saris een succesvolle Europese tournee, twee uitverkochte shows in Paradiso en een verdiende plek op het North Sea Jazz-festival op zijn naam staan.

Winnen!
Op zaterdag 13 september staat Bo Saris in 013 en Punt geeft 2×2 kaartjes weg voor dit concert. Wil jij daar bij zijn, beantwoord dan de volgende vraag: van wie won Boris de finale van Idols 2. Stuur je antwoord voor 11 september naar punt@avans.nl.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?