Terug naar overzicht

Win kaarten voor The Baseballs in 013

Het Duitse rock ’n’ roll en rockabilly-trio The Baseballs staat zaterdag 27 september voor een exclusieve Nederlandse show in poppodium 013! Punt geeft kaartjes weg.

The Baseballs breken in 2009 door met debuutalbum Strike! waarop het repertoire van populaire artiesten als Rihanna, Robbie Williams en Katy Perry in een fifties en sixties-jasje wordt gestoken. Met ‘Umbrella’ scoort het drietal een gigantische hit en het debuutalbum haalt in Nederland de platinastatus.

Superhits
Ondertussen is de band toe aan alweer het vierde album Game Day! en daarop wijken de Duitsers af van de beproefde formule. Nog steeds is er ruimte voor covers, maar The Baseballs legt de nadruk op eigen materiaal. Daar was het wel eens tijd voor, aldus de band. De eigen nummers passen prima tussen de covers wat veelzeggend is over de kwaliteit van de songs. En de liveshows? Die zijn er alleen maar spetterender op geworden. Kortom: zaterdagavond, een leuke 50’s & 60’s sfeer, superhits, drie gezellige Duitsers en koude biertjes – daar wil jij toch ook bij zijn?

Punt geeft 2×2 kaartjes weg voor The Baseballs op 27 september. Het enige wat jij hoeft te doen is voor 24 september een antwoord op de volgende vraag te sturen naar punt@avans.nl: Welk Lana Del Rey nummer coveren The Baseballs op hun laatste album?

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?