Terug naar overzicht

Win kaartjes voor raskomiek Jim Breuer

Jim Breurer? Ken ik die? Ja misschien wel. Hij leent zijn stem af en toe aan de Amerikaanse tekenfilmserie Family Guy als Joe Pesci, verder brak hij door in Saturday Night Live, het tv-programma dat ook Eddie Murphy en Chris Rock bekend maakte.

Zijn special Let’s Clear The Air is een van de populairste comedyspecials ooit uitgezonden op Comedy Central. Breurer heeft in verschillende films meegespeeld, is presentator bij MTV en VH1 en toert als stand up-komiek vooral door de Verenigde Staten. Op zondag 19 oktober is hij zien in 013, Tilburg en Punt mag 2×2 kaarten weggeven.

Winnen? Mail dan het antwoord op de volgende vraag voor 14 oktober naar punt@avans.nl: Hoe heet het radioprogramma dat Jim Breuer presenteert?

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?