Terug naar overzicht

Netwerken en internationaliseren

Het International Office organiseert donderdag 27 november een netwerkbijeenkomst met als onderwerp internationalisering. Eenieder die daarmee bezig is of bezig wil zijn, kan hier ervaringen en ideeën uitwisselen.

René Teunissen, docent aan de Academie voor Gezondheidszorg, geeft een presentatie over ‘Internationalisering als noodzakelijk goed’. In een notendop: Het is niet meer de vraag of internationalisering moet, maar wat dit dan betekent en hoe dat dan moet gebeuren. Het is zinvol om eerst terug te gaan naar de ‘waarom’-vraag. Vervolgens wordt nagedacht over hoe internationalisering efficiënt en integraal in het curriculum kan worden vormgegeven.

Na deze presentatie is het tijd voor een drankje en het uitwisselen van ideeën. Ook kun je inspiratie opdoen en netwerken.

Aanmelden
Heb jij een goed idee dat je graag wil delen met anderen of wil je juist ideeën opdoen? Dan ben je van 15.30 tot 17.30 uur welkom in het Grandcafé aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch. Laat van tevoren even weten of je aanwezig zult zijn via: internationaloffice@avans.nl, onderwerp: netwerk event.

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?