Terug naar overzicht

Win kaarten voor Taymir in 013!

Aanstekelijke indie-pop songs met de ballen van Arctic Monkeys en het venijn van The Strokes, dat is Taymir. Op donderdag 27 november staan de Hagenezen in concertzaal 013 en Punt geeft kaartjes weg.

Taymir brak in het najaar van 2013 door met de catchy single ‘Aaaaah’. Binnen no-time werd het liedje uitgeroepen tot 3FM Megahit en speelde de band onder andere op Noorderslag en London Calling. Snel daarna releasen ze debuutalbum Phosphene, dat varieert tussen 60’s beat songs en moderne britpop. Energieke optredens met een positieve vibe zorgen voor een te gekke live ervaring.

Album van de week
De vliegende start blijft niet onopgemerkt, zo wordt Taymir in de Volkskrant verkozen tot ‘Poptalent #1’, door DWDD benoemd als ‘Dé Sound van 2014’ en wordt het album wordt ‘Album van de Week’ op 3FM.

Na succesvolle shows op grote festivals als Paaspop, Indian Summer en het Engelse The Great Escape is de band klaar voor een eigen club tour door Nederland. Daarbij kunnen ze Tilburg natuurlijk niet overslaan.

Lookapony
Het voorprogramma wordt verzorgd door het Eindhovense Lookapony. Hun unieke mix tussen thrashy garage-rock en britpop maakt het een groep om in het oog te houden. De laatste single ‘M’ toont de veelzijdigheid van de band en is een fijne graadmeter voor het aankomende album.

Winnen?
Punt geeft 2×2 kaartjes weg voor Taymir op 27 november. Heb jij zin in een avondje britpop uit Den Haag? Stuur dan voor 17 november het antwoord op de volgende vraag naar punt@avans.nl: waar speelde Taymir op 8 juni 2014?

Punt. Of had jij nog wat?

dart

JA HEEL VET, im IN

2014-11-13 09:36:54

Meer lezen?