Terug naar overzicht

Win kaartjes voor DeWolff in 013!

Bluesrockband DeWolff komt op vrijdag naar 21 november naar 013 en Punt geeft kaartjes weg.

DeWolff werd in 2007 opgericht door de broertjes Pablo & Luka van de Poel en Robin Piso. Na de opnames van debuutalbum Strange Fruits And Undiscovered Plants stonden de jongens (destijds nog 15, 18 en 19) ineens voor een veld met tienduizend man te spelen op het Pinkpop festival. Hier werd een stukje geschiedenis geschreven en dit bracht de band kort daarna naar andere grote (inter)nationale festivals als Lowlands en Sziget.

Inmiddels is DeWolff bij het vijfde studioalbum Grand Southern Electric beland, waarvoor het trio naar Amerika vloog om de studio in te duiken met producer Mark Neill, die onder andere bekend is van zijn werk met The Black Keys.

BloYaTop
De Nederlandse rockers van BloYaTop staan op 21 november in het voorprogramma van DeWolff. BloYaTop biedt no-nonsense rock die je gelijk transporteert naar de jaren ’70, hiermee geven ze een vlammende start aan de avond.

Punt mag 3×2 kaartjes weggeven voor DeWolff in 013. Wil jij deze bluesrockers live aan het werk zien? Stuur dan voor 19 november het antwoord op de volgende vraag naar punt@avans.nl: Op welke positie kwam het nieuwste album van DeWolff binnen in de Album Top 100?

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?