Terug naar overzicht

Win kaartjes voor DIEP presents Tigerskin in 013

DIEP in 013 is langzaam uitgegroeid tot een van de betere terugkerende dansfeesten in Brabant. Ook op 15 november staat er weer een line-up om de vingers bij af te likken en Punt geeft kaartjes weg.

Headliner op deze editie van DIEP is de Duitse held Tigerskin! Deze beproefde house-krijgsman weet als geen ander hoe hij de dansvloer sensueel moet beroeren. Zijn warme grooves en gedetailleerde sound laat al snel zweet van de muren afdruipen.

Depeche Mode
Met releases op Get Physical en Dirt Crew en een remix voor Depeche Mode is hij iemand die zijn klasse als producer keer op keer heeft bewezen. Op 15 november zal hij bij DIEP het podium betreden met een live-set, zoals hij kortgeleden ook nog in de Watergate in Berlijn heeft gedaan.

Natuurlijk zijn resident-dj’s Hosman & Bakvorm ook weer van de partij. Victor-Zorro zal zorgen voor de visuals om het geheel compleet te maken.

Winnen!
Wil jij kans maken op 2×2 kaartjes voor DIEP? Stuur dan voor 10 november het antwoord op de volgende vraag naar punt@avans.nl: Hoe heet de remix die Tigerskin heeft gemaakt voor Depeche Mode?

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?