De ‘grote’ Punt nieuwsquiz 2014: test je kennis over Avans

  Wie weet het meeste van Avans? Welke lezer heeft het belangrijkste nieuws van Punt onthouden? Beantwoordt vijftien vragen en test je kennis over het afgelopen jaar. Deel je score op Facebook, Twitter of onder dit artikel.

  Powered by Interact

  Deze nieuwsquiz is tevens het laatste artikel van Punt voor 2014. De redactie wenst iedereen fijne dagen. Vanaf 5 januari kun je op deze site weer terecht voor alle actualiteiten rondom Avans, dan plaatsen we ook de antwoorden van de quiz.

  De antwoorden:

  1. A 9.B
  2. B 10. B
  3. B 11. B
  4. A 12. C
  5. C 13. A
  6. B 14. B
  7. A 15. A
  8. B

  Meer artikelen over

     

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.