Opbrengst boekenmarkt Xplora: 777, 25 euro

  Xplora Breda heeft vorige week 777,25 euro opgehaald met de verkoop van afgeschreven boeken.

  Voor een bedrag van 0,50 euro zijn boeken die niet meer binnen de collectie passen te koop aangeboden. Denk daarbij aan boeken waarvan een nieuwere druk is verschenen.

  Home of Good Hope
  De opbrengst van de boekenmarkt is woensdag geschonken aan Home of Good Hope. Voor dit project is gekozen omdat een aantal studenten van de Academie voor Gezondheidszorg daar stage heeft gelopen.

  . In het midden staat Maria Vernooij, voorzitter van de Stichting Home of Good Hope, daarnaast teamcoördinator Sandra Brocx, die de cheque overhandigd heeft en Mia Hesemans, eerstverantwoordelijke van Xplora Breda.
  In het midden staat Maria Vernooij, voorzitter van de Stichting Home of Good Hope, daarnaast teamcoördinator Sandra Brocx, die de cheque overhandigd heeft en Mia Hesemans, eerstverantwoordelijke van Xplora Breda.

  Home of Good Hope is in 2007 opgericht door Monica Imanga, een Namibische vrouw. Ze is met een soepkeuken in Windhoek, Namibië begonnen als eerbetoon aan haar aan aids overleden dochter. Sinds de start is het uitgegroeid tot een soepkeuken die tweemaal daags warme maaltijden uitdeelt aan vier- tot vijfhonderd kinderen van 1 tot 16 jaar.

  Meer artikelen over

              

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.