Terug naar overzicht

Doorstuderen met 10.000 euro op zak

Wil jij na je afstuderen op Avans verder studeren of onderzoek doen in het buitenland? En kun je daarbij wel wat financiële steun gebruiken? Meld je dan snel aan voor een beurs van het VSB Fonds.

Avans heeft ook dit jaar weer aan aantal beurzen te vergeven, van maximaal 10.000 euro per beurs. Dat is een gift, je hoeft het geld dus niet terug te betalen. Rob Cleuren, net-afgestudeerd bij Integrale Veiligheid in Breda, heeft afgelopen studiejaar zo’n studiebeurs gekregen. Hij is verder gaan studeren in Antwerpen.

Aanmelden en meer informatie
Tot 1 maart dit jaar kun je je aanmelden via de website van het VSB Fonds. Daar staat ook meer informatie over de beurs. Voor meer vragen kun je terecht bij het International Office: internationaloffice@avans.nl.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?