Terug naar overzicht

Linda de Mol zoekt studenten

Ben je een week na het binnenkomen van je studiebeurs al platzak? Dan is dit je kans om je saldo te spekken. Studenten kunnen zich weer inschrijven voor Weet ik veel, de kennisquiz bedacht en gepresenteerd door Linda de Mol.

Voor het derde seizoen van Weet ik veel is Talpa op zoek naar studenten die Bekende Nederlanders willen bijstaan tijdens de spannende eindstrijd en zelf kans maken op een mooi geldbedrag.

Pittige vragen
Aan het eerste seizoen deden ook een aantal Avansstudenten mee zoals de Bredase student Bedrijfseconomie Chantal Clemens. Zij was samen met vier studenten van haar studievereniging S.V. Oase bij de opnames. ‘We kregen vijftig vragen over van alles en nog wat: van sport tot aan geschiedenis, maar ook bijvoorbeeld mode’, vertelde Chantal eerder aan Punt. ‘Het waren best pittige vragen. Ik had me niet voorbereid. Ik had namelijk geen idee wat ik kon verwachten.’

Chantal heeft helaas niet gewonnen: ‘Er was iemand en die had maar twee vragen van de vijftig fout! Nee, er zijn heel wat slimmere studenten in Nederland dan ik.’

Inschrijven
Wil je zelf meedoen aan Weet ik veel? Schrijf je dan in via www.rtl4.nl/weetikveel.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?