Terug naar overzicht

Frisse blik gezocht

Jezelf onderscheiden als ondernemer is een pre. Onderscheiden kan door naar verschillende invalshoeken te kijken. Wil jij graag meedenken met ondernemers? Dan is Avans Fresh Brain iets voor jou.

De eerste editie van Avans Fresh Brain vindt plaats op 23 april. Vanaf 12.15 uur wordt er een lunch gehouden in het Avans Ondernemerscentrum. Van jou wordt verwacht dat je van een uitdaging houdt en concurrentie niet uit de weg gaat. Daarnaast denk je in oplossingen en wil je ondernemers graag helpen.

Tijdens de lunch pitchen drie ondernemers een actueel innovatievraagstuk. Dit gaat over kledingadvies, online portfolio en een geurbelevingsapp.

Denk en doe mee

Ondernemers zijn op zoek naar verschillende invalshoeken. Daarom is er op Avans Fresh Brain ruimte voor discussie. Neem plaats op de brainstormtribune en denk mee over oplossingen en pitch je eigen ideeën. Zorg dat je een smartphone bij hebt als je aanwezig bent.

Wil je aanwezig zijn? Neem dan contact op met Lynn Schuurman 088-5256127 of mail naar Lwhschuurman@avans.nl. Avans Fresh Brain wordt gehouden in het Avans Ondernemerscentrum in Den Bosch, ruimte OX316.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?