Terug naar overzicht

Internationale erkenning voor beroemde doden CMD

Famous Deaths, de installatie waarin je de laatste momenten voor de dood van beroemdheden ruikt, is genomineerd voor een internationale kunstprijs. Famous Deaths is een project van docenten en studenten van de Bredase opleiding Communication & Multimedia Design.

Het project haalde al de (inter)nationale media en is donderdag 26 maart bij de kunstbeurs Esxence genomineerd in de categorie ‘Sadakihci Award for Experimental Scent’. Deze prijs is bedoeld voor artistieke en experimentele toepassingen van geur buiten de parfumindustrie. De prijsuitreiking vindt op 17 april plaats bij het Goethe instituut in Los Angeles.

Meer over Famous Deaths lees je ook in Punt 4 van dit studiejaar:

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?