Terug naar overzicht

Win kaarten voor Diep presents Gerd Janson in 013

DIEP is een van de leukste dansfeestjes in 013, Tilburg. De concertzaal gaat verbouwen en daarom zal op 13 maart de laatste DIEP plaatsvinden in de huidige vorm. Punt mag 2×2 kaartjes weggeven.

‘Niemand minder dan publieksfavoriet Gerd Janson zal vrijdag 13 maart alles uit de kast trekken voor een wel heel bijzondere editie! Want naast Gerd Janson is het ook nog eens de laatste keer in onze geliefde Kleine zaal in zijn huidige vorm. We nodigen jullie allen graag uit om samen met ons dit unieke moment te vieren, en tot in de vroege uurtjes te dansen en afscheid te nemen. Bij zijn is meemaken heart’, aldus Hosman & Bakvorm de initiators van DIEP die zelf ook nog een keer acte de présence geven.

Winnen?
Punt mag 2×2 kaartjes weggeven. Wil jij kans maken hierop? Stuur dan het antwoord op de volgende vraag naar punt@avans.nl: op welk Tilburgs dansfestival stond Gerd Janson vorig jaar? Je kunt je antwoord doorsturen tot woensdag 11 maart.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?