Terug naar overzicht

Winnen! Heel veel kaarten voor première en after-party Romeo en Julia

Romeo en Julia is de nieuwe voorstelling van Het Zuidelijk Toneel. Het theaterstuk gaat op 12 maart in première in Tilburg en Punt mag 25×2 kaartjes weggeven. Die kaartjes zijn ook je toegangsbewijs tot een heuse after-party met dj, cast en crew.

‘Durven we nog écht te kiezen voor de liefde? Mijn generatie is opgegroeid in grenzeloze vrijheid. Maar is die vrijheid ook daadwerkelijk bevrijdend? Voor het eerst is een generatie zélf verantwoordelijk voor zijn eigen geluk. Maar wat kies je als alles kan? En hoe weet je dan of je “juiste” keuze maakt? Achter de minutieus opgebouwde façade van geluk en succes schuilt vaak angst om gekwetst te worden of alleen achter te blijven. En niets is kwetsbaarder dan je over te geven aan échte liefde’, zegt regisseur Lucas de Man over zijn nieuwste voorstelling.

Kaart van de Liefde
Speciaal voor Romeo en Julia hebben Avansstudenten een Kaart van de Liefde gemaakt. Die maakt deel uit van een groter onderzoek naar de hedendaagse ideeën van twintigers en dertigers over seks en liefde. Regisseur Lucas de Man verwerkte de resultaten in zijn nieuwe theatervoorstelling Romeo & Julia. Naast Avans werkten ook onderzoeksbureau Dynamic Concepts, datingsite Parship en omroep BNN mee.

Winnen!
Wil jij met je vriend(in) op 12 maart naar de voorstelling van Het Zuidelijk Toneel in Theaters Tilburg en de afterparty met dj? Stuur dan snel een mail naar punt@avans.nl o.v.v. Romeo en Julia.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?