Terug naar overzicht

Los jij de parkeerproblemen rond Avans op?

Dagelijks gaan er honderden Avansstudenten met het openbaar vervoer of met de auto. Wil jij jouw visie geven over het openbaar vervoer en parkeerproblemen rondom de onderwijsinstelling? Kom dan naar het OV Jongeren Café.

Het OV Jongeren Café komt naar Avans. Woensdag 22 april wordt er een bijeenkomst gehouden in het Grand Café van Avans Breda. Je hoeft niet te betalen voor je drank. Tenzij je gaat zuipen. Er zijn drie gratis consumpties per persoon beschikbaar.

Denk mee over een oplossing van het parkeerprobleem rondom Avans. Stuur jouw idee voor 22 april in via de website. Vul het formulier in en beschrijf zo uitgebreid mogelijk jouw plan. Maak het visueel en gebruik illustraties als dat mogelijk is.

Prijzen
De beste ideeën worden beloond met prijzen. Zo worden er kaartjes weggeven voor indoor skydiving of Extrema Outdoor. Er is een juryprijs en een publieksprijs. De prijzen worden aan het eind van de middag uitgereikt.

Het OV Jongeren Café vindt plaats in het Grand Café van Avans Breda en duurt van 14.00 tot 17.00 uur.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?