Terug naar overzicht

Opnametijd voor winnaar Battle of the Bands

Meedoen aan de HBO Intro Battle of the Bands is dit jaar extra interessant. Naast een optreden voor duizenden studenten op het HBO Intro Festival, kan de winnende band een nummer opnemen onder begeleiding van Stephen van Haestregt, de ex-drummer van Within Temptation.

Tijdens de Battle of the Bands strijden zes bands tegen elkaar. De battle vindt plaats op 4 juni 2015 in café Het Hijgend Hert in Breda.

Dj’s
Naast de wedstrijd voor bands is er een voor Dj’s. Op 28 mei in Proost, Breda vindt de Battle of the Dj’s plaats. DJ Suyano neemt plaats in de jury van deze battle. Bredanaar Sjoerd IJpelaar, ofwel Suyano, heeft onlangs een vijfjarig contract getekend bij de wereldberoemde Dj Afrojack. Verder heeft de 24-jarige dj met grote artiesten gewerkt zoals Hardwell, Quitino, Tony Cha Cha, Shermanology en Billy the Klit. In maart komt zijn eerste plaat uit onder het label Wall Recordings van Afrojack. De winnaar van de Battle of the Dj’s wint ook een optreden op het HBO Intro Festival.

Bands en Dj’s waarvan ten minste één lid studeert bij Avans, Fontys, de NTHV of KMA in Breda, Den Bosch of Tilburg kunnen zich opgeven voor de Battles. Dat kan tot 20 april. Meer informatie staat op hbointro.nl.

Geen idee wat het HBO Intro Festival is? Bekijk dan het filmpje van vorig jaar:

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?