Terug naar overzicht

Win een Avengers Age of Ultron prijzenpakket

Iron Man, Hulk, Captain America, Black Widow, Thor en Hawkeye, het superheldenteam The Avengers is terug in een nieuwe film en Punt geeft vijf prijzenpakketten weg.

Age of Ultron is twee uur en twintig minuten aan voortdenderend popcornvermaak, schrijft Filmtotaal. Age of Ultron opent als een goede James Bond: knal in de actie. Maar ook met een grapje, schrijft De Morgen. De tweede Avengersfilm is vooral meer actie, meer superhelden en meer vermaak.

Punt mag vijf prijzenpakketten weggeven bestaande uit een exclusieve Age of Ultron iPhone 5/5s-hoes met standaard en een pasjeshouder. Deze merchandise is in geen enkele winkel te koop en daarom een extra leuk hebbedingetjes voor Marvel-fans.

Kansmaken?
Stuur dan voor 28 april het antwoord op de volgende vraag naar punt@avans.nl: Met welke tv-serie brak regisseur Joss Whedon door?

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?