Avans next top model; tatoeages niet toegestaan

  model gezocht - max
  Ben je een beetje fotogeniek? Vind je het leuk om mee te doen aan fotoshoots? Lijkt het je leuk om het gezicht te van Avans? Geef je dan op als model.

  Misschien weet je het niet maar de jongeren die je terugziet op de foto’s van open dagen, de website van Avans, opleidingsbrochures en ga zo maar door zijn allemaal Avansstudenten. Ook jij kunt model staan voor Avans.

  Tatoeages en piercings?
  De hogeschool heeft studenten in allerlei soorten en maten en leeftijden nodig. Verschillende leeftijden nationaliteiten, etc. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de modellen verzorgd en representatief zijn, zo zijn zichtbare piercings en (veel) tatoeages blijkbaar niet toegestaan. Als model verdien je 8,50 per uur.

  Interesse?
  Wat moet je doen? Maak foto’s. Dat kan gewoon met een smartphone. Minimaal een met je gezicht er op en een waar je helemaal opstaat. Meer foto’s sturen mag. Vergeet niet je naam, e-mailadres, telefoonnummer en de stad waar je studeert te vermelden en stuur het naar dajm.deklerk@avans.nl.

  Update: Er zijn al veel aanmeldingen binnen, vooral van vrouwelijke studenten. De hogeschool wil echter ook mannelijke modellen. Geef je dus snel op!

  Meer artikelen over

           

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  • “We hebben studenten in alle soorten en maten nodig maar zichtbare piercings en tatoeages mag niet”
   Oftewel deze studenten vallen niet in het hokje ‘alle soorten en maten’.
   Beetje jammer..