Avans next top model; tatoeages niet toegestaan

model gezocht - max
    Ben je een beetje fotogeniek? Vind je het leuk om mee te doen aan fotoshoots? Lijkt het je leuk om het gezicht te van Avans? Geef je dan op als model.

Misschien weet je het niet maar de jongeren die je terugziet op de foto’s van open dagen, de website van Avans, opleidingsbrochures en ga zo maar door zijn allemaal Avansstudenten. Ook jij kunt model staan voor Avans.

Tatoeages en piercings?
    De hogeschool heeft studenten in allerlei soorten en maten en leeftijden nodig. Verschillende leeftijden nationaliteiten, etc. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de modellen verzorgd en representatief zijn, zo zijn zichtbare piercings en (veel) tatoeages blijkbaar niet toegestaan. Als model verdien je 8,50 per uur.

Interesse?
    Wat moet je doen? Maak foto’s. Dat kan gewoon met een smartphone. Minimaal een met je gezicht er op en een waar je helemaal opstaat. Meer foto’s sturen mag. Vergeet niet je naam, e-mailadres, telefoonnummer en de stad waar je studeert te vermelden en stuur het naar dajm.deklerk@avans.nl.

Update: Er zijn al veel aanmeldingen binnen, vooral van vrouwelijke studenten. De hogeschool wil echter ook mannelijke modellen. Geef je dus snel op!