Terug naar overzicht

Eindelijk weg uit de noodlokalen; feestje!

Met onder meer pizza en twister vierden Bredase studenten Communicatie en Communication & Multimedia Design (CMD) gisteren hun laatste dag in de noodgebouwen. Na de zomer krijgen zij weer les op de Lovensdijkstraat.

Communicatiestudent Jeroen is blij dat hij eindelijk weg kan uit de noodgebouwen. ‘Ik ben blij dat het er op zit. Als je beneden zat, kon je de mensen boven horen lopen. Ik heb ook onze nieuwe locatie gezien en die is zo mooi. Dan wil je niet meer in een noodgebouw zitten.’

afscheid noodgebouwen breda - a-620

Je leerde elkaar kennen
CMD-student Esmee vindt het juist jammer dat ze weg moeten. ‘Je zat hier met CMD’ers uit alle jaren. Je werd op een hoop gegooid en zo leerde je elkaar nog eens kennen. Dat gaat in zo’n groot gebouw natuurlijk niet gebeuren.’

Na afloop van het feest, georganiseerd door studieverenigingen Comm.on en Bold, ging de hele club richting de stad, om daar verder te vieren dat ze na de zomer verhuizen naar de verbouwde locatie aan de Lovensdijkstraat.

Bekijk de rest van de foto’s in het Facebook-album:
[fb_album id=”a.1651129891771818.1073741891.1399667423584734″]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?