Terug naar overzicht

Gezocht: roodharige Avansstudenten

Heb je rood haar en heb je altijd al model willen worden? Dan heb je geluk! De organisatie van de Redhead Days is op zoek naar modellen die tijdens de roodharigendag in Breda over de catwalk willen lopen.

Dit jaar wordt in september het jaarlijkse evenement Redhead Days voor de tiende keer georganiseerd. Jaarlijks onderdeel is de modeshow, een van de grootste onderdelen van het evenement. Vijf ontwerpers showen hun kleding. De roodharige modellen moeten minstens 1,72 m lang zijn en kledingmaat 36-40 hebben. Het allerbelangrijkste is dat je een bos natuurlijk rood haar hebt. Voor kapsels en make-up is een visagist geregeld.

Redhead Day
De Redhead Days zijn van 4 tot en met 6 september. Het evenement wordt ieder jaar groter en trok afgelopen jaar al meer dan 20.000 belangstellenden uit zeventig landen naar de binnenstad van Breda. Het thema is Van Gogh. Het is 125 jaar geleden dat Vincent van Gogh, ook een roodharige, is overleden. Het is gratis toegankelijk voor iedereen. Je hoeft niet per se rood haar te hebben om aanwezig te zijn.

Interesse? Mail naar fashionshow@redheaddays.nl voor meer informatie en een inschrijfformulier.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?