Lovensdijkstraat is bijna klaar voor het nieuwe studiejaar

  IMG_6753

  In het nieuwe studiejaar moet de totaal vernieuwde locatie van de Lovensdijkstraat 61 klaar zijn. Punt ging alvast een kijkje nemen in het, vooralsnog, lege gebouw. Met 35 graden buiten wordt meteen bewezen dat het speciaal, reflecterende glas goed werkt. Het is in het gebouw heerlijk koel.

  IMG_6773

  IMG_6755

  IMG_6754

  Studenten mochten vorige week meedenken over de inrichting van het Xplora Innovatielab, samen met architecten, docenten en andere medewerkers van de bouwplaats. De sessie begon met een presentatie door de architecten. Daarna werd in groepen gepraat over werkplekken, flexibele ruimtes, academietafels en loungeplekken.

  IMG_6765

  IMG_6759

  IMG_6760

  IMG_6768

  Meer artikelen over

     

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.