Terug naar overzicht

Lovensdijkstraat is bijna klaar voor het nieuwe studiejaar

IMG_6753

In het nieuwe studiejaar moet de totaal vernieuwde locatie van de Lovensdijkstraat 61 klaar zijn. Punt ging alvast een kijkje nemen in het, vooralsnog, lege gebouw. Met 35 graden buiten wordt meteen bewezen dat het speciaal, reflecterende glas goed werkt. Het is in het gebouw heerlijk koel.

IMG_6773

IMG_6755 IMG_6754

Studenten mochten vorige week meedenken over de inrichting van het Xplora Innovatielab, samen met architecten, docenten en andere medewerkers van de bouwplaats. De sessie begon met een presentatie door de architecten. Daarna werd in groepen gepraat over werkplekken, flexibele ruimtes, academietafels en loungeplekken.

IMG_6765 IMG_6759 IMG_6760 IMG_6768

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?